Įvertinkite šį receptą

Rūkytas Eršketas pieno padaže.                                                   

40 min. 4 porcijos

·        Rūkytas eršketas – 1,5 kg.

·        Svogūnai – 5 galvos.

·        Pienas – 200 ml.

·        Druska, prieskoniai: pipirai, muskato riešutas ir kiti pagal skonį.

·        Garnyrui tinka: bulvių, daržovių košės, grikiai, kruopų mišiniai.

 

Žuvies mėsą atskiriame nuo kaulų.

Supjaustome svogūnus ir pakepiname iki geltonumo.

Į pakepintus svogūnus supilame pieną, užberiame prieskonius, labai nedaug druskos. Pamaišome, sudedame žuvį.
Užvožiame dangtį ir keptuvėje troškiname 3 minutes.

Skanaus 😊

Atsisiųsti receptą


0
    0
    Krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę