+370 650 87629 railavik@gmail.com

 

Faktoriai lemiantys žuvies kokybę ir skonį:

Pašarai

Vanduo

Šviežumas

Aukščiausios kokybės pašarai.

Žuvų mėsos kokybė tiesiogiai priklauso nuo pašarų kokybės. Savo žuvį maitiname tik kokybiškais olandų „Alltech Coppens“ bei danų „Aller Aqua“ kompanijų pašarais.

Jokių antibiotikų ir augimo hormonų – uždrausta ES! Pagrindiniai pašarų eršketams komponentai yra žuvų miltai, žuvų taukai, kraujo miltai.

Vienas svarbiausių žuvies mėsos kokybės rodiklių yra omega-3 (polinesočiųjų riebalų rūgščių EPR ir DHR) kiekis žuvies mėsoje, kuris yra tiesiogiai susijęs su pašarų kokybe.

     

Švarus vanduo.

Auginame tyrame vandenyje iš žemės gelmių.

Trumpiausias kelias iki jūsų stalo.

Žuvis – ypač greitai gendantis produktas. Jos kokybė ir naudingosios savybės krenta proporcingai jos laikymui šaldytuve ar šaldiklyje. Tiekiama tik šviežia žuvis, ką tik pagauta ir išdarinėta. Be to, prieš parduodami, 1-2 savaites jos nemaitiname, taip ji įgauna geriausią skonį.