Eršketas folijoje

60 minučių, 1 porcija.   Eršketo filė arba puselių – 200 g. vienai porcijai. Česnakas: 1-2 skiltelės. Alyvuogių aliejus. Šviežios daržovės: svogūno galva, kalafiorai, brokoliai, morkos, cukinija bei kitos mėgstamos. Pipirai, druska.   Gaminimo eiga: Daržoves susipjaustome ir sudedame į foliją. Žuvį uždedame viršuje ir sutepame susmulkintų česnakų druskos ir…

Skaityti toliau
ersketas su padazais

Eršketas su padažais

20 min. 4 porcijos (daugiau…)

Skaityti toliau
ersketo troskinys

Eršketo troškinys su daržovėmis

1 val. 4 porcijos (daugiau…)

Skaityti toliau
ersketas su cinamonu

Eršketas su cinamonu

20 min. 3 porcijos (daugiau…)

Skaityti toliau

Eršketas su medumi

20 minučių, 3 porcijos. (daugiau…)

Skaityti toliau

Įdarytas Eršketas

1 val. 5 porcijos (daugiau…)

Skaityti toliau