ersketo troskinys

5/5 - (2 įvertinimai)

1 val. 4 porcijos

  • 400 gr. eršketų file be odos.
  • 4 bulvės.
  • 3 morkos.
  • 1 baklažanas.
  • 2 saldžiosios paprikos.
  • 1 svogūnas.
  • 4 česnako skiltelės.
  • 2 šaukštai grietinės.
  • 1 stiklinė pomidorų sulčių.
  • Druska, pipirai ir kiti mėgstami prieskoniai.
Gaminimo eiga:

Žalias bulves supjaustyti kubeliais, pabarstyti druska, prieskoniais ir lengvai paskrudinti keptuvėje.

Sudėti į kepimo skardą.

Prieskoniuotą žuvį 4 minutes pakepinti keptuvėje ir sudėti ant bulvių.

Pakepinti keptuvėje visas likusias daržoves ir uždėti ant žuvies.

Ant viršaus užpilame grietinės ir pomidorų sulčiu mišinį.

Kepti 2000C orkaitėje 30 min.

Eršketo troškinys skanus ir sveikas patiekalas.

Atsisiųsti receptą