ersketo troskinys

5/5 - (2 įvertinimai)

1 val. 4 porcijos

  • 400 gr. eršketų file be odos.
  • 4 bulvės.
  • 3 morkos.
  • 1 baklažanas.
  • 2 saldžiosios paprikos.
  • 1 svogūnas.
  • 4 česnako skiltelės.
  • 2 šaukštai grietinės.
  • 1 stiklinė pomidorų sulčių.
  • Druska, pipirai ir kiti mėgstami prieskoniai.
Gaminimo eiga:

Žalias bulves supjaustyti kubeliais, pabarstyti druska, prieskoniais ir lengvai paskrudinti keptuvėje.

Sudėti į kepimo skardą.

Prieskoniuotą žuvį 4 minutes pakepinti keptuvėje ir sudėti ant bulvių.

Pakepinti keptuvėje visas likusias daržoves ir uždėti ant žuvies.

Ant viršaus užpilame grietinės ir pomidorų sulčiu mišinį.

Kepti  orkaitėje 1800C

50-70 minučių.

Eršketo troškinys skanus ir sveikas patiekalas.

Atsisiųsti receptą 


0
    0
    Krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę