Eršketas keptas folijoje                                                                                                               

 

60 minučių, 1 porcija.

 

  • Eršketo filė arba puselių – 200 g. vienai porcijai.
  • Česnakas: 1-2 skiltelės.
  • Alyvuogių aliejus.
  • Šviežios daržovės: svogūno galva, kalafiorai, brokoliai, morkos, cukinija bei kitos mėgstamos.
  • Pipirai, druska.

 

Gaminimo eiga:
 ersketo patiekalai  

Supjaustytas daržoves, pakepiname/patroškiname.

 

Sudedame daržoves į foliją, žuvį uždedame viršuje ir sutepame susmulkintų česnakų, druskos ir aliejaus mišiniu, apibarstome pipirais.
Įdedame į įkaitintą iki 1800C orkaitę

Kepame 30-40 minučių.

 

Skanaus 😊

 

Atsisiųsti receptą