ersketas su padazais

20 min. 4 porcijos

·        600 g. eršketo puselių (arba file).
·        2 valgomi šaukštai pomidorų pastos arba kečiupo.
·        1 valgomas šaukštas aliejaus.
·        2 valgomi šaukštai sojos padažo.
·        1/2 valgomo šaukšto balzaminio acto.
·        10 lašų Tabasko.
·        Druska, pipirai. Eršketo puselės.
Gaminimo eiga:

Sumaišyti pomidorų pastą, aliejų, sojos padažą, balzamini actą, Tabasko.

 

Išvolioti žuvį gautame marinate.

 

Kepkite orkaitėje 1800C 30 minučių.
 

p.s. Ne perkepti! Žuvis gaunasi minkšta, tirpstanti burnoje. Jei žuvis gavosi kieta „guminė“, reiškia ji buvo perkepta.

 

Atsisiųsti receptą