ersketas su padazais

20 min. 4 porcijos

·        600 g. eršketo puselių (arba filė).
·        2 valgomi šaukštai pomidorų pastos arba kečupo.
·        1 valgomas šaukštas aliejaus.
·        2 valgomi šaukštai sojos padažo.
·        1/2 valgomo šaukšto balzaminio acto.
·        10 lašų Tabasco.
·        Druska, pipirai. Eršketo puselės.
Gaminimo eiga:

Sumaišyti pomidorų pastą, aliejų, sojos padažą, balzamini actą, Tabasco.

 

Gautame marinate išvoliotą žuvį palaikyti 30 minučių.

 

Kepti orkaitėje „grill“ funcijoje 2000C

10-18 minučių

(puselės ilgiau, filė trumpiau, priklausomai nuo gabaliuko storio).

 

p.s. Ne perkepti! Žuvis gaunasi minkšta, tirpstanti burnoje. Jei žuvis gavosi kieta „guminė“, reiškia ji buvo perkepta.

 

Atsisiųsti receptą