ersketas su padazais

20 min. 4 porcijos

·        600 g. eršketo puselių (arba file).
·        2 valgomi šaukštai pomidorų pastos arba kečiupo.
·        1 valgomas šaukštas aliejaus.
·        2 valgomi šaukštai sojos padažo.
·        1/2 valgomo šaukšto balzaminio acto.
·        10 lašų Tabasko.
·        Druska, pipirai. Eršketo puselės.
Gaminimo eiga:

Sumaišyti pomidorų pastą, aliejų, sojos padažą, balzamini actą, Tabasko.

 

Išvolioti žuvį gautame marinate.

 

Į aliejumi suteptą Grill keptuvę sudėti žuvį, ją padruskinti ir apibarstyti pipirais.
Įkaitinkite orkaitę „Grill funkcija“ iki 250-3000C. Įdėkite žuvį.

Kepkite apie 9 minutes kol paskrus.

 

p.s. Ne perkepti! Žuvis gaunasi minkšta, tirpstanti burnoje. Jei žuvis gavosi kieta „guminė“, reiškia ji buvo perkepta.

 

Atsisiųsti receptą