· 1 kg. eršketo puselių arba filė. |
![](https://www.miestoukis.lt/wp-content/uploads/2020/03/Ersketo-puseles-300x225.jpg) |
· 2 valgomi šaukštai pomidorų pastos arba kečupo. |
· 1 valgomas šaukštas aliejaus. |
· 2 valgomi šaukštai sojos padažo. |
· 1/2 valgomo šaukšto balzaminio acto. |
· Druska, pipirai. |
|
Eršketo puselės. |
Gaminimo eiga:
![](https://www.miestoukis.lt/wp-content/uploads/2020/08/Ersketas-su-tomatais-300x225.jpg) |
Sumaišyti pomidorų pastą, aliejų, sojos padažą, balzamini actą. |
|
|
![](https://www.miestoukis.lt/wp-content/uploads/2021/11/ersketo-paruosimo-receptai-su-padazais-skardoje-300x225.jpg) |
Gautame marinate išvolioti žuvį ir įdėti į kepimo skardą.
Apibarstyti pipirais, padruskinti.
|
|
|
![](https://www.miestoukis.lt/wp-content/uploads/2021/11/ersketo-paruosimo-receptai-su-padazais-300x241.jpg) |
Kepti orkaitėje
1800C
50-60 minučių. |
|
|