Įvertinkite šį receptą

50 minučių, 4 porcijos.

  • Eršketo filė arba puselių – 700 g.
  • Medus – 1 valg. šaukštas.
  • Sviestas – 1 valg. šaukštas.
  • Česnakas – 4 skiltelės.
  • Citrininiai pipirai – pagal skonį.
  • Citrina – ¼ .

 

Gaminimo eiga:
Į suteptą sviestu kepimo skardą sudedame eršketo filė.

Žuvies viršutinę pusę sutepame medaus, sviesto ir išspausto česnako mišiniu. Kad lengviau paruošti mišinį, jo ingredientus pašildome.

Suteptą žuvį apibarstome citrininiais pipirais.

Kepame orkaitėje „grill“ funkcijoje 2500C

25-30 minučių

 

Iškeptą žuvį apšlakstome citrinos sultimis.

 

Skanaus.

Atsisiųsti receptą 

 

Eršketo puselės su kremzliniais šonkauliukais: