60 minučių, 4 porcijos.
- Eršketo puselės arba file – 1 kg.
- Medus – 1 valg. šaukštas.
- Sviestas – 1 valg. šaukštas.
- Česnakas – 5 skiltelės.
- Druska, citrininiai pipirai ir kiti prieskoniai.
![](https://www.miestoukis.lt/wp-content/uploads/2019/10/Ersketas-su-medumi-ingredientas-1024x768.jpg)
Gaminimo eiga: |
![](https://www.miestoukis.lt/wp-content/uploads/2019/10/Ersketo-receptai-ersketas-su-medumi-300x225.jpg) |
Į suteptą sviestu kepimo skardą sudedame eršketą odele į apačią.
Viršutinę žuvies pusę sutepame medaus, sviesto ir susmulkinto česnako mišiniu.
Suteptą žuvį apibarstome citrininiais pipirais, pagal skonį ir kitais prieskoniais, padruskiname. |
![](https://www.miestoukis.lt/wp-content/uploads/2019/10/Ersketo-patiekalai_ersketas-su-medumi-300x225.jpg) |
Kepame orkaitėje 1800C
45-60 minutes.
|
Eršketo puselės su kremzliniais šonkauliukais:
![](https://www.miestoukis.lt/wp-content/uploads/2020/03/Ersketo-puseles-1-1024x768.jpg)