20 minučių, 3 porcijos.

  • Eršketo file arba puselių – 0,5 kg.
  • Medus – 1 valg. šaukštas.
  • Sviestas – 1 valg. šaukštas.
  • Česnakas – 4 skiltelės.
  • Citrininiai pipirai – pagal skonį.
  • Citrina – ¼ .

 

Gaminimo eiga:
Į suteptą sviestu kepimo skardą sudedame eršketo file.

Žuvies viršutinę pusę sutepame medaus, sviesto ir išspausto česnako mišiniu. Kad lengviau paruošti mišinį, jo ingredientus pašildome.

Suteptą žuvį apibarstome citrininiais pipirais.

Įdedame į įkaitintą iki 250-3000C Grill funkcijos orkaitę.

Kepiname apie 9-12 minučių kol paskrus.

Iškeptą žuvį apšlakstome citrinos sultimis.

 

Skanaus.

Žuvis gaunasi minkšta, sultinga.

Atsisiųsti receptą 

 

Eršketo puselės su kremzliniais šonkauliukais: