ersketas su cinamonu

Įvertinkite šį receptą

50 min. 4 porcijos

  • 700 gr. erškettų filė arba puselių.
  • 1 arbatinis šaukštelis malto cinamono.
  • 3/4 arbatinio šaukštelio kumino sėklų.
  • 3/4 arbatinio šaukštelio kalendros sėklų.
  • 2 gvazdikėliai.
  • 3 kardamonų sėklytės be ankšties.
  • 6 juodųjų pipirų žirneliai.
  • 1/2 šaukštelio jūros druskos.
  • Alyvuogių aliejus.
Gaminimo eiga:
ersketas, ersketo patiekalai Sumaišytus prieskonius sutrinkite kol jie taps rupiais milteliais, tuomet įpilkite truputį aliejaus ir sumaišykite.

 

Eršketo gabaliukus sudėkite į kepimo skardą oda į apačią ir viršutinę pusę ištepkite gauta prieskonių mase.

Kepti orkaitėje „grill“ funkcijoje 2500C

25-30 minučių.

 

eršketas su cinamonu Skanaus.

Atsisiųsti receptą 

Eršketo puselės su kremzliniais šonkauliukais: